Bouwend Nederland

Vroeger hadden we het NVOB. Deze naam veranderde in 2003 naar BouwNed en sinds 3 januari 2005 is de definitieve naam nu: Bouwend Nederland. Het NVOB (Nederlands Verbond Ondernemers Bouwnijverheid) was een ingeburgerde term bij een ieder die bouwplannen had. Vrijwel iedereen was ervan op de hoogte dat deze overkoepelende branchevereniging in de bouw er niet alleen was voor de aangesloten bouwbedrijven maar óók om het belang van de burgers te dienen op bouwtechnisch gebied. Zoiets als de ANVR voor reisbureaus. Evenals het vroegere NVOB staat Bouwend Nederland nog steeds bekend als kwaliteitskenmerk. Je weet als klant nou eenmaal dat, wanneer je met een bouwbedrijf in zee gaat dat is aangesloten bij Bouwend Nederland, je in ieder geval zaken doet met een bedrijf.

wat is aangesloten bij de stichting BouwGarant en dus ook op een bepaalde, gestructureerde wijze zijn bedrijfsvoering heeft geordend. Bouwend Nederland is met ruim 4.000 aangesloten bouwondernemingen de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De leden van Bouwend Nederland zijn jaarlijks goed voor een gezamenlijke omzet van circa 20 miljard euro en hebben rond de 120.000 werknemers in dienst.

Bouwend Nederland is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, denkt in een vroeg stadium mee en speelt actief in op de uitdagingen van de snel veranderende samenleving.

Bouwend Nederland afdeling Delft en omgeving: www.bouwendnederland-delft.nl

Bouwend Nederland landelijk: www.bouwendnederland.nl

« Terug