Bouwkundig Woordenboek – D

« Ga terug

Dakkapellen:  Uiteraard verzorgen wij dakkapellen in alle soorten en maten aan zowel achter –voor of zijdakvlak in elke gewenste en toegestane afmeting.

Dakisolatie:  Een bestaand pannendak kunnen wij uiteraard netjes voor u isoleren. Veelal wordt dit gecombineerd met een volledige dakvernieuwing waarbij de dakpannen, panlatten en betengeling worden verwijderd, het bestaande dakbeschot indien nodig wordt hersteld en waarna over het bestaande dakbeschot de isolatie-elementen worden aangebracht. Hierna wordt er nieuwe betengeling en panlatten aangebracht incl. (indien nodig) nieuwe dakpannen.

Dakopbouwen:  Uiteraard verzorgen wij dakopbouwen in alle soorten en maten aan zowel achter –voor of zijgevels in elke gewenste en toegestane afmeting.

Dakrestauratie /renovatie:  Als Bouwbedrijf Zeelenberg BV zijnde kunnen wij uiteraard uw volledige dak restaureren /renoveren. Omdat elk dak verschillend is qua uitvoering, bekleding /bedekking, vormgeving, bereikbaarheid etc is een prijsopgave op maat natuurlijk netjes door ons te verzorgen.

Duurzaam bouwen:  Omdat wij als Bouwbedrijf Zeelenberg BV zijnde een ruim 100-jarige reputatie hoog hebben te houden staan wij garant voor duurzaam bouwen. Dit wil zeggen dat wij bewust werken met milieu -vriendelijke materialen met het oog op een kwalitatief hoogstaand stukje werk.