Bouwkundig Woordenboek – I

« Ga terug

Indexering:  Omdat jaarlijks zowel de uurloontarieven als de materiaalprijzen meegaan met de indexering geld dit uiteraard ook voor onze prijzen. In principe heeft elke prijsopgave welke wij versturen een geldigheidsduur van zes maanden (indien niet apart anders vermeld op de offerte). Wanneer echter deze zes maanden over het jaar heen worden getild alvorens de opdrachtverstrekking van u te hebben ontvangen zal de standaard indexering hier over worden doorberekend.

Informatie:  Indien u in contact met ons wenst te komen kunt u gebruik maken van het aan deze website gerelateerde contact –formulier maar uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op de telefoonnummers zoals op de home-page zijn vermeld. Op korte termijn zullen wij dan reageren en een afspraak c.q bouwkundige werkopname ter plaatse met u beleggen om u aansluitend een vrijblijvende prijsopgave te doen toekomen.

Inspecties:  Uiteraard kunnen wij bouwkundige inspecties voor u uitvoeren indien u met een calamiteit bent geconfronteerd en /of wanneer u een gedetailleerde prijsopgave van ons wenst te ontvangen. Hiervoor dient u dan of per e-mail óf telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak voor werkopname met u kunnen maken.

Interieur:  Ook betreffende louter interne verbouwingen en /of louter meubelwerk kunt u op ons rekenen en bij ons terecht. Van kasten tot balie’s, van kleine aanpassingen (invalide-aanpassingen e.d) tot restauratie van uw antieke meubelen, wij kunnen dit keurig voor u verzorgen.

ISO9001:  Sinds het jaar 2000 zijn wij, als één van de 350 aannemers /bouwbedrijven in héél Nederland gecertificeerd middels de Stichting De Erkende Hoofdaannemer (STEHA), een vorm van –en eigenlijk vergelijkbaar /gelijkwaardig aan ISO9001 doch toegespitst op het middel –en klein bedrijf in de bouw. Dit houdt in dat wij alles schriftelijk doen, jaarlijks een auditor over de vloer krijgen om de bedrijfsvoering /administratie na te zien c.q te inspecteren etc. Helaas is STEHA per 12 November 2007 zonder enige vorm van vooraankondiging opgeheven en bestaat deze dus eigenlijk niet meer. Tot begin 2009 mag het logo nog gevoerd worden, hierna is de volledige stichting opgeheven. Omdat wij reeds vele jaren erg veel tijd, geld en eigen visie hierin hebben gestoken is onze volledige bedrijfs –en administratiestructuur geënt op de werkwijze welke werd nagestreefd door STEHA. Zodoende zal er helemaal niets veranderen wat dit betreft en zullen wij gewoon alles schriftelijk blijven archiveren en de door STEHA gewenste werkwijze blijven hanteren.

Isolatie:  Tijdens een restauratie, renovatie, verbouw of onderhoud  maken wij gebruik van meerdere soorten hoogstaande isolatiematerialen. Natuurlijk kan dit ook in de bestaande zoals bijvoorbeeld het plaatsen van geïsoleerde voorzetwanden, Tonzon-vloerisolatie (luchtkussens), spouwisolatie, schelpenisolatie (kruipruimte), interne –of externe dakisolatie etc.