Bouwkundig Woordenboek – T

« Ga terug

Terras:  Uiteraard kunnen wij van uw bestaande balkon een leuk en constructief gewaarborgde terras maken in alle soorten en maten aan zowel achter –voor of zijgevel, over alleen de eerste -of meerdere verdiepingen, in elke gewenste en toegestane afmeting en voorzien van een balustrade in elke gewenste uitvoering c.q detaillering.

Trappen:  Omdat elke woning anders is en een ieder zijn eigen smaak en ideëen heeft betreffende vormgeving, uitvoering, materiaalsoort etc wanneer het trappen betreft werken wij nauw samen met een timmerfabriek welke ter plaatse de situatie komt bekijken, de trappen inmeet en geheel naar uw wensen maakt. Wij plaatsen de trappen, indien gewenst voorzien van geprofileerde leuning, smetplank en /of traphekje.

Turn-key:  Turn-key is een Engelse term die staat voor ‘het volledig aanpakken van de woning’. D.w.z dat wij uw verbouwing of restauratie /renovatie zodanig volledig verzorgen dat tevens alle schilderwerk, stoffering én meubels voor u verzorgen zodat u louter de sleutel hoeft om te draaien en binnen direct een kan-en-klaar leefbaar huis heeft waar alleen de kleren nog ui de koffers gehaald hoeven worden. Doordat wij tevens meerdere binnenhuisarchitecten binnen de gelederen hebben kunnen wij ook deze vorm van service voor u verzorgen.